Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Μπράγκα συνεχίζεται χωρίς ο Μάσιμο Καρέρα να μπορεί να υπολογίζει όμως στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες.
Οι δύο τους ήταν οι μόνοι που δεν προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του ιταλού τεχνικού.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Έλντερ Λόπες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 25η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την επιστροφή της από τη Μαδέιρα της Πορτογαλίας όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.