Σε ένα σχετικά βαρετό και «αθόρυβο» ματς, Τσέλσι και Τότεναμ έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο προπονητές, καθώς ο πρώτος στόχος ήταν η αποφυγή της ήττας, πράγμα που επετεύχθη…
Για τον Φρανκ Λάμπαρντ δημιουργήθηκε ένας «πονοκέφαλος», καθώς ο Μπεν Τσίλγουελ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον αστράγαλο, προκαλώντας την ανησυχία των «μπλε». Ο Άγγλος συνέχισε μέχρι τέλους, ωστόσο οι ενοχλήσεις συνέχισαν να υπάρχουν.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο τραυματισμός του δεν προκαλεί ανησυχία, καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για ένα ελαφρύ διάστημα το οποίο πρόκειται να τον αφήσει το πολύ μια εβδομάδα εκτός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.