Rapid test σε διάφορες περιοχές της χώρας πραγματοποίησε και σήμερα ο ΕΟΔΥ. Από τα 2.318 rapid test, ανευρέθησαν 144 κρούσματα.
Ειδικότερα συνολικά 14 δράσεις οργανώθηκαν σε κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία αστικών και επαρχιακών περιοχών 14 Περιφερειακών Ενοτήτων της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από χίλιους πολίτες να εξετασθούν δωρεάν για τον ιό SARS-CoV-2.
Συνολικά, διενεργήθηκαν 2.318 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 144 κρούσματα (6,21%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 87 άνδρες και 57 γυναίκες.
Παρατίθενται τα στοιχεία από τις σημερινές δράσεις σε ανοιχτούς χώρους ανά την Ελλάδα στις ακόλουθες περιοχές.
ΠΕ Άνδρου – Χώρα
Πραγματοποιήθηκαν 27 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας