Κοροναϊός : Μέσα στις ΜΕΘ της Αθήνας – Η φρίκη της πανδημίας μέσα από φωτογραφίες
Είναι η στιγμή που μια γυναίκα, ασθενής κοροναϊού, που δίνει μάχη στην ΜΕΘ για να κρατηθεί στην ζωή, και μιλά με τους δικούς της ανθρώπους με την βοήθεια της τεχνολογίας.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κατάσταση στα νοσοκομεία στις κλίνες ΜΕΘ και κοροναϊού, όπου νοσηλεύονται δεκάδες άνθρωποι.
Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την καθημερινή μάχη των γιατρών και νοσηλευτών συγκλονίζουν.
Μια φωτογραφία δε συγκεκριμένα από ΜΕΘ αθηναϊκού νοσοκομείου, του φωτορεπόρτερ Αλέξανδρου Μιχαηλίδη, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Είναι η στιγμή που μια γυναίκα, ασθενής κοροναϊού, που δίνει μάχη στην ΜΕΘ για να κρατηθεί στην ζωή, και μιλά με τους δικούς της ανθρώπους με την βοήθεια της τεχνολογίας.
Εργαζόμενη του νοσοκομείου κρατά ένα tablet, και στην άλλη άκρη της «γραμμής», βρίσκεται μια γυναίκα, συγγενής της ασθενούς.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας