Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22:00) από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Record» ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει λάβει ευχάριστα νέα για την ομάδα του, καθώς θα μπορεί να συμπεριλάβει στο πλάνο του τον Οτάβιο.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός απουσίαζε από τα δύο τελευταία παιχνίδια των «δράκων» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και τη Ζιλ Βιθέντε για το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας λόγω ενοχλήσεων.
Ωστόσο ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.