Κοροναϊός : Έντεκα κρούσματα στη Σχολή Ευελπίδων
Διευκρινίζεται ότι, σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί αργά το βράδυ της Τρίτης, η Σχολή Ευελπίδων δεν έχει μπει σε καραντίνα.
Συναγερμός έχει σημάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς ο κοροναϊός «χτύπησε» τη Σχολή Ευελπίδων όπου εντοπίστηκαν 11 κρούσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα αυτά έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται σε απομόνωση στα δωμάτιά τους.
Διευκρινίζεται ότι, σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί αργά το βράδυ της Τρίτης, η Σχολή Ευελπίδων δεν έχει μπει σε καραντίνα.
Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των ατόμων που βρέθηκαν θετικά, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ.
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το
- Τι κάνει την ανισότητα να γίνει κοινωνική εξέγερση; Ίσως να είναι το ίντερνετ
- Ναυτιλία: Νέα ευκαιρία για ρεαλιστική μετάβαση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)













































![Στα λευκά «ντύθηκε» η Κωνσταντινούπολη την πρώτη ημέρα του χρόνου – Χιονοστιβάδες στην πόλη Βαν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/konstantinopole-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442