Χάρι και Μέγκαν : Σε μια τέλεια φωτογράφιση μετά την αποχώρησή τους από το βασιλικό παλάτι
Η φωτογράφιση έγινε από τον διάσημο και διακεκριμένο φωτογράφο Matt Sayles. Δημοσιεύτηκε στο Time Magazine.
Με μήνυμα της φωτογράφισης την ασφαλή περιήγηση στον ψηφιακό κόσμο, ο Χάρι και η Μέγκαν έβγαλαν μια τέλεια και κομψή φωτογραφία στο Time Magazine.
Η φωτογράφιση έγινε από τον διάσημο και διακεκριμένο φωτογράφο Matt Sayles. Δημοσιεύτηκε στο Time Magazine.
Κάτι για το οποίο το περιοδικό και ο Χάρι ενώνουν τις δυνάμεις τους καθότι υπάρχει και σχετικό video. «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Time, Edward Felsenthail, αφήνοντας ανοικτό το όποιο ενδεχόμενο και για κάποια μελλοντική συνεργασία.
Η παρουσία του πασίγνωστου ζευγαρίου, σε τόσο μεγάλη απεύθυνση ήταν πρακτικά μία από τις μοναδικές έπειτα από την αποχώριση του ζεύγους από το βασιλικό παλάτι.
Φώτο

- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής
- Βουλή: Το βαρύ κλίμα στη ΚΟ της ΝΔ, η αβεβαιότητα και οι αντιπαραθέσεις για τις άρσεις ασυλίας των «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442