Θετικός στον κοροναϊό ο Μίροτιτς δύο μέρες πριν τον Παναθηναϊκό!
Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter. Χάνει τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας απέναντι σε Βαλένθια και Παναθηναϊκό.
Ο κοροναϊός συνεχίζει να «χτυπάει» την Μπαρτσελόνα.
Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει ήδη αναρρώσει, θετικός βρέθηκε και ο Νίκολα Μίροτιτς κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω social media και δεν θα δώσει το παρών στα παιχνίδια των Καταλανών για τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.
Συγκεκριμένα θα μείνει εκτός από την ισπανική «μάχη» κόντρα στην Βαλένθια (13/10, 22:00), αλλά και απέναντι στον Παναθηναϊκό που φιλοξενείται στο Παλάου Μπλαουγκράνα την Πέμπτη (15/10, 22:00).
Ο πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Θα ήθελα να σας πω ότι βρέθηκα θετικός στον κοροναϊό και δεν θα είμαι σε θέση να παίξω στο σημερινό παιχνίδι.
Αισθάνομαι καλά και ακολουθώ τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου, θα τους υποστηρίξω από απόσταση».
Quiero contaros que he dado positivo por COVID19 y desgraciadamente no podré estar en el partido de hoy. Me encuentro bien y estoy siguiendo las indicaciones médicas. Quiero desear mucha suerte a mis compañeros, les apoyaré desde la distancia! #ForcaBarca
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...