Απευθείας στη δράση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές όλου του πλανήτη, παρότι ολοκλήρωσαν τις σεζόν τους μόλις στα τέλη του Ιουλίου. Ο κορωνοϊός διέκοψε όλα τα πρωταθλήματα, τα οποία έκαναν το restart τους τον περασμένο Ιούνιο, με τις ανάγκες να συμπιέζουν το πρόγραμμα, σε αρκετά δύσκολα επίπεδα.
Πάνω σε αυτό το θέμα μίλησε και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο παραπονέθηκε έμμεσα για το βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές.
«Δυστυχώς κανένας δεν ακούει τους ποδοσφαιριστές. Στο ολοκληρώσουμε τη σεζόν χωρίς να έχουμε κάνει κάποιο ουσιαστικό διάλειμμα τα τελευταία δύο χρόνια. Όλοι μιλάνε για τα χρήματα που κερδίζουμε, ωστόσο κανένας δεν σκέφτεται τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες που περνάει το σώμα μας».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα άσχημα ποσοστά που είχε η Εθνική μας απέναντι στο Μαυροβούνιο, τα οποία οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 15-8 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Αντίπαλος των Ερυθρόλευκων στη «μάχη» για τη διεκδίκηση της κούπας ο Παναθηναϊκός.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ και να στείλει το ματς στην παράταση, κι έτσι η Ελλάδα ηττήθηκε με 67-65 από το Μαυροβούνιο.