«Περίπατος» για την Αρμάνι πριν τον Ολυμπιακό (65-87)
Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Τριέστε (87-65) λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Κορυφαίος ο Ζακ Λεντέι με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Τα νικηφόρα αποτελέσματα σε ιταλικό πρωτάθλημα και Ευρώπη συνεχίζει η Αρμάνι Μιλάνο.
Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα κυριαρχώντας και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα πήρε μία εύκολη νίκη επί της Τριέστε με 87-65 και έρχεται με… φόρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (14/10, 21:00).
Εκπληκτική εμφάνιση για τους νικητές πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ο Ζακ Λεντέι, ο οποίος έφτασε τα δύο συνεχόμενα double-double στις εγχώριες διοργανώσεις, σημειώνοντας 18 πόντους ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ.
Ακολούθως, εκείνοι που έκαναν «αισθητή» την παρουσία τους, επίσης, ήταν οι Ντατόμε και Σίλντς με 13 πόντους ο καθένας, ενώ ο δεύτερος είχε και 5 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 12-26, 36-45, 45-69, 65-87
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
- Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπάγερν: Νοκ-άουτ ο Κέντρικ Ναν!
- Ερυθρόλευκη «μάχη» στο Κόπα Άφρικα: Ονιεμαέτσι vs Ελ Κααμπί για μία θέση στον τελικό
- Απίστευτο: Οι φίλοι των Μπακς αποδοκίμαζαν κι ο Αντετοκούνμπο τους γιούχαρε πίσω! (vid)
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442