«Οι γονείς μου είχαν την αίσθηση, πως ένα παιδί είναι καλό να έχει μια γενικότερη παιδεία. Με πήγαιναν πολύ στο θέατρο, όπως και στη Λυρική. Κάθε καλοκαίρι βέβαια θυμάμαι πως είχα έναν κατάλογο βιβλίων, που ήταν “must”! (γέλια) Επρεπε κάθε καλοκαίρι να διαβάσω βιβλία που μου έλεγε η μητέρα μου, όπως για παράδειγμα Ντοστογιέφσκι. Τελικά, αυτό ήταν καλό, γιατί με βοήθησε να αποκτήσω μια σφαιρική παιδεία, να εμβαθύνω αλλιώς στα πράγματα αργότερα. Αυτή ήταν και η παιδεία που μου έμεινε, γιατί από το σχολείο δεν θυμάμαι τίποτα!», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τα παιδικά της χρόνια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας