«Δυναμίτης» η Κράσνονταρ, έριξε εφτά γκολ στην Χίμκι
Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση της με τον ΠΑΟΚ, η Κράσνονταρ, στην καλύτερη της εμφάνιση στο ρωσικό πρωτάθλημα, φιλοδώρησε με επτά γκολ την Χίμκι με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Κλάεσον.
Τέσσερις μόλις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Κράσνονταρ έκανε μια σούπερ εμφάνιση πετυχαίνοντας επτά γκολ στην αδύναμη Χίμκι δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.
Ο Μάρκους Μπεργκ στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή. Την σκυτάλη από τον Σουηδό επιθετικό πήρε ο συμπατριώτης του Βίκτορ Κλάεσον (23′), με την ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ να χαλαρώνει υπερβολικά στη συνέχεια, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Χίμκι για να ισοφαρίσει σε 2-2, χάρη σε δύο γκολ του Αρμένιου Αρσάκ Κοριάν (27′, 42′ πέν.).
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Κλάεσον έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κράσνονταρ ήταν ασταμάτητη σημειώνοντας άλλα τέσσερα γκολ με Τόνι Βιλχένα (52′), Ρεμί Καμπελά (62′), Ντανίλ Ούτκιν (74′) και Μαγκομέντ – Σάπι Σουλεϊμάνοβ (89′).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague