Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Μπεσίκτας στην Τούμπα, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει πολύ καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής και προηγούνται της τουρκικής ομάδας με 3-1 σκορ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ο νεαρός Τζόλης. Ο μικρός έχει πετύχει τα δύο πρώτα «ασπρόμαυρα τέρματα, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.
Το 3-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης το έκανε ο Δημήτρης Πέλκας με ωραίο τελείωμα, ενώ ο Λάριν μείωσε για την Μπεσίκτας στο 37ο λεπτό του αγώνα.
Να σημειωθεί, πως λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και ο Τσούμπα Άκπομ αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.