Τρεχάματα για την ΑΕΚ αναφορικά με την αντιδικεία που είχε με τον Μαλίκ Χέρστον, από την στιγμή που ο Αμερικανός αγωνιζόταν στην Ένωση (2015-17). Ο Χέρσον αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους τον έναν από τους δύο χρόνους του συμβολαίου του, ζήτησε τα χρήματά του, όμως δεν τα πήρε ποτέ. Οδηγήθηκε στο δικαστικό όργανο επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIBA (BAT) ζητώντας όλο το ποσό του συμβολαίου του δηλαδή 700 χιλιάδες δολάρια. Η ΑΕΚ συμφώνησε να του δώσει το 2019 το μισό του συμβολαίου του κάτι που δεν έγινε, με τον ίδιο να δικαιώνεται στο BAT και να ζητάει πλέον την αποπληρωμή όλου του ποσού.
Η ΑΕΚ πρέπει να του δώσει το ποσο των 368.500 δολαρίων που του χρωστάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Ταυτόχρονα πρέπει να πληρώσει 5730 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα και 11,333 ευρώ ως επιστροφή για τα προσωπικά του έξοδα όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκε με την ΑΕΚ σε δικαστική διαμάχη.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ένα εξάμηνο πριν τη σέντρα του πολυδιαφημισμένου Μουντιάλ της Βορείου Αμερικής, οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν έναν διαρκή καταστροφικό... όλεθρο δημοσίων σχέσεων, αφού τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει δεξιά.
Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ έδωσαν μεγάλη δικαστική μάχη και τελικά ο γαλλικός σύλλογος είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον -πλέον- αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) έβγαλε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα μεμονωμένα σχόλια για τη χορηγία της εταιρείας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου.