Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του, ευχήθηκαν οι βετεράνοι της πειραϊκής ομάδας.
Οι ευχές των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος και όλοι μαζί προχωρούν, με στόχο την κατάκτηση περισσότερων τίτλων και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:
«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εύχεται στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας Βαγγέλη Μαρινάκη Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία αγάπη ευτυχία χαρά και πολλές επιτυχίες και γκόλ σε όλους τους τομείς.
Τα οκτώ πρωταθλήματα στα δέκα χρόνια που κρατά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον θρύλο μας στα στιβαρά του χέρια και η παγκόσμια αναγνώριση της προσωπικότητας του μαζί με την κοσμογονία που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στον θρύλο μας δείχνουν το ποσό υψηλά έχει σκοπό να φθάσει τον Ολυμπιακό μας ο πρόεδρος μας που είναι στον Ολυμπιακό μας από μικρό παιδί».
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό
LIVE: Βόλος – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Ατρόμητος για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εξαντλήθηκαν.