Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του, ευχήθηκαν οι βετεράνοι της πειραϊκής ομάδας.
Οι ευχές των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος και όλοι μαζί προχωρούν, με στόχο την κατάκτηση περισσότερων τίτλων και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:
«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εύχεται στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας Βαγγέλη Μαρινάκη Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία αγάπη ευτυχία χαρά και πολλές επιτυχίες και γκόλ σε όλους τους τομείς.
Τα οκτώ πρωταθλήματα στα δέκα χρόνια που κρατά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον θρύλο μας στα στιβαρά του χέρια και η παγκόσμια αναγνώριση της προσωπικότητας του μαζί με την κοσμογονία που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στον θρύλο μας δείχνουν το ποσό υψηλά έχει σκοπό να φθάσει τον Ολυμπιακό μας ο πρόεδρος μας που είναι στον Ολυμπιακό μας από μικρό παιδί».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η ομάδα του Βύρωνα προκρίθηκε ξανά στους τελικούς του Eurocup Γυναικών, μετά το 2010, καταφέρνοντας να προκριθεί παρά την ήττα με 78-70 από τη Βιλνέβ Ντ’ Ασκ, καθώς υπερασπίστηκε το +13 του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα.
Η Κηφισιά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ,Λ Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ήταν σωστά.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Κηφισιάς Σεμπάστιαν Λέτο μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το δεύτερο πέναλτι του δικεφάλου.