Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια.
Την Ομόνοια αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς των «16» του Europa League με τη Γουλβς.
Ένα μέρος της αναμέτρησης παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, δείχνοντας ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του λιμανιού.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της κυπριακής ομάδας με 3-0, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν από την ρεβάνς με την Γουλβς επί αγγλικού εδάφους.

- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Μονακό: «Σεβασμός και καλή τύχη στον Ολυμπιακό» (vid)
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442