Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 20:00 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος των «ερυθρόλευκων», με τη μεγάλη αυτή εκδήλωση να είναι πολλά παραπάνω από… ποδόσφαιρο.
Ανυπόμονος να σηκώσει ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει τα εξής: «Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο Καραϊσκάκη! Απόψε σηκώνουμε την κούπα».
Οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Μισεουί.