Η αγαπημένη Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δύο τους παιδάκια.
Οι διακοπές στο νησί των «ανέμων»
Οι στιγμές της από τις διακοπές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, φαίνεται να την κάνουν ευτυχισμένη, καθώς στις αναρτήσεις της που μοιράζεται με τους followers της στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, έχει ένα υπέροχο χαμόγελο.
Χτες την Παρασκευή, έκανε μία ανάρτηση στην οποία έδειχνε τον γιό της, Σάββα κι έγραψε ότι ο μικρός είναι την κάνει να χαμογελάει καθημερινά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας