Η βαθμολογία των πλέι οφ – Στο +1 από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και προσπέρασε την ΑΕΚ για έναν βαθμό αλλά και με παιχνίδι περισσότερο. Αν η Ένωση νικήσει τον Άρη την Κυριακή, γίνεται ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση.
Για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2 στο «Γεντί Κουλέ» με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης κόντρα στην ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προσπέρασε για έναν βαθμό την Ένωση, με 60 έναντι 59, κι αν την Κυριακή η ΑΕΚ περάσει με νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί δύο βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τον ΟΦΗ που πήρε τον δεύτερο βαθμό του στα πλέι οφ, ανέβηκε στους 36 και παραμένει στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.