Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω πολύ σύντομα»
Το μήνυμα του Βαλμπουενά για τον τραυματισμό του
Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς ο Γάλλος υπέστη σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και θα προφυλαχθεί από τον Μαρτίνς.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι σοβαρό, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής θα τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ σε ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης τόνισε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και θα επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. «Τίποτα το σπουδαίο. Θα επιστρέψω πολύ σύντομα, παιδιά!» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.
Δείτε την ανάρτηση του:
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442