Ανοίγει ο Πύργος του Άιφελ αλλά μόνο για… γυμνασμένους – Χωρίς ασανσέρ το μνημείο του Παρισιού
Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες
Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.
Οι εργαζόμενοι στο τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας, που υψώνεται στα 324 μέτρα, προετοιμάζονται για την επαναλειτουργία του στις 25 Ιουνίου, έπειτα από τρεις μήνες που παρέμεινε κλειστό, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι διαχειριστές του αξιοθέατου εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να επαναφέρουν στο κανονικό τη λειτουργία του αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όμως προς το παρόν θα ισχύουν μια σειρά από μέτρα ασφαλείας.
Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν πάνω από τον δεύτερο όροφο και μέχρι τις αρχές Ιουλίου η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από τις σκάλες. Οι ανελκυστήρες, με τον περιορισμένο χώρο τους, είναι επικίνδυνοι για τη μετάδοση της covid-19.

Επίσης στο κλιμακοστάσιο θα ισχύει ένα σύστημα μονής ροής, ενώ όλοι οι επισκέπτες άνω των 11 ετών θα πρέπει να φορούν μάσκα.
“Για να προσελκύσουμε επισκέπτες το πιο σημαντικό είναι να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό προωθούμε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας”, δήλωσε ο Πατρίκ Μπρανκό Ρουιβό διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του Πύργου του Άιφελ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο
- Σε έναν κόσμο που αλλάζει και η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή
- «Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη διπλωματία των ΗΠΑ» λέει ο Μπαγαΐ
- Why March 25 Marks Greece’s Independence Day
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA και Euroleague
- Τσαγκαράκης: Οι πλαστοί πίνακες, η πολιτιστική μας κληρονομιά και ο… κακός φωτισμός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442