«29/4/2019 Our trip to happiness. Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί….» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.
«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας» ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας