«29/4/2019 Our trip to happiness. Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί….» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.
«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας» ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Σουλτάτου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας