Ολυμπιακός : Το έριξε στο… ποδοβόλεϊ ο Φορτούνης
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε ποδοβόλεϊ μαζί με τον αδερφό του, Θοδωρή, και κάλεσε τους follwers του να αναδείξουν τον νικητή του... ντέρμπι.
Στο ποδοβόλεϊ είχε την ευκαιρία να το ρίξει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αντιμετώπισε τον αδελφό του, Θοδωρή, σε ένα οικογενειακό… ντέρμπι.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας στη χώρα μας και προκάλεσε τον αδερφό του σε μια μάχη… ποδοβόλει, την οποία ανέβασε και στα social media.
Μάλιστα, ο 26χρονος ρώτησε ύστερα τους folllowers ποιος ήταν ο νικητής του αγώνα, με τους περισσότερους να δίνουν την θετική τους ψήφο στον έμπειρο άσο της ομάδας του Πειραιά.
Δείτε τη φωτογραφία πριν από τη «μάχη»:

Και το σχετικό βίντεο:
Και το σχετικό βίντεο:
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στην τετράδα της Euroleague
- Οι παίκτες της Μαυριτανίας έκαναν σαν… τρελοί για τον Μέσι – Πήρε τη φανέλα του ο Κοϊτά (vid)
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
- Χούλιο Ενσίσο: Το καμάρι του Κααγκουαζού και η ελπίδα της Παραγουάης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442