ΠΑΟΚ και Ξάνθη καταθέτουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (23/3)
Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (23/3) για να καταθέσουν υπομνήματα σχετικά με τη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.
Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα στις 15:00 έχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, για να καταθέσουν υπομνήματα αναφορικά με την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.
Οι νομικοί των δύο ομάδων αναμένεται να στείλουν μέσω των υπομνημάτων όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής και όπως όλα δείχνουν η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Πέρα από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που είναι οι δυο ομάδες που έχουν πολυϊδιοκτησία, υπόμνημα μπορεί να στείλει και ο Ολυμπιακός, καθώς είναι η ομάδα που κατήγγειλε τους δυο συλλόγους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έχει κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες, έχοντας επιβάλει αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και συνολικά 12 από τους Ακρίτες λόγω και του μετοχικού της. Ωστόσο πλέον τα υπομνήματα και η γραμμή υπεράσπισης είναι αναφορικά με τη δευτεροβάθμια εκδίκαση.
Ο Ολυμπιακός ήταν καθολικά ανώτερος, «πάτησε» την ΑΕΚ με 36-29 στο Καματερό, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 1-1 και απέκτησε ξανά πλεονέκτημα έδρας
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!