Υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’80, αγωνιζόμενος για μία δεκαετία με τα ασπρόμαυρα (1982-1992). Πέρασε από τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.
Ο Γιώργος Σκαρτάδος ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και συχνάζει στην Τούμπα, όμως όχι στο χώρο που θα περίμενε κανείς να τον συναντήσει… Δεν παρακολουθεί τα παιχνίδια μαζί με τους υπόλοιπους παλαίμαχους, ώστε να τα σχολιάζουν μετά τη λήξη τους.
Αντίθετα, ο φωτογραφικός απεικόνισε τον παλαίμαχο αμυντικό να ψήνει και να πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο της Τούμπας!
Ο Σκαρτάδος εμφανίζεται σε φωτογραφίες να έχει στήσει την ψησταριά του, να προετοιμάζει τα προϊόντα του και να εξυπηρετεί τους φιλάθλους οι οποίοι θα πάνε στις εξέδρες. Εξυπακούεται ότι ο Σκαρτάδος ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα για βιοποριστικούς λόγους.
Ασφαλώς, οι εικόνες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει συζητήσεις. Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ ζητούν από την ΠΑΕ να βοηθήσει τον Σκαρτάδο και με κάποιο τρόπο, ώστε να διορθώσει αυτό το άσχημο σκηνικό έξω από την έδρα του Δικεφάλου του Βορά. Μένει να φανεί η σχετική ανταπόκριση.
Οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Μισεουί.
Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στη βάση της και οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.