Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούρκογλου προς Ευρωλίγκα: «Ακατανόητη απόφαση»

Τούρκογλου προς Ευρωλίγκα: «Ακατανόητη απόφαση»

Επίθεση προς την Ευρωλίγκα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας Χεντο Τούρκογλου για την απόφαση της να γίνει το Νταρουσάφακα-Βίρτους Μπολόνια στο Βελιγράδι.

Η Τουρκία διέκοψε τις πτήσεις προς και από Ιταλία με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με την Βίρτους Μπολόνια να διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Την απόφαση αυτή σχολίασε ο Χέντο Τούρκογλου χαρακτηρίζοντας την ακατανόητη και απερίσκεπτη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τούρκογλου:

«Η τελευταία απόφαση της Ευρωλίγκας για τον αγώνα του Eurocup μεταξύ Νταρουσάφακα και Βίρτους Μπολόνια ήταν απογοητευτική. Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού και τώρα ορίστηκε να γίνει στο Βελιγράδι.

Αυτή η ακατανόητη απόφαση παρά τις προσπάθειές μας και τις άλλες επιλογές που προτάθηκαν από την Νταρουσάφακα είναι ενάντια στις αξίες και το πνεύμα του παιχνιδιού.

Προκαλείται αμφισβήτηση της απόφασης από το γεγονός ότι ο προπονητής και παίκτες της Βίρτους είναι Σέρβοι προκαλώντας ένα περιβάλλον που δεν επιθυμεί η Νταρουσάφακα.

Θα συνιστούσα στην Ευρωλίγκα να είναι πιο προσεκτική στη λήψη τέτοιων αποφάσεων. Η τουρκική κοινότητα μπάσκετ και όλες οι ομάδες, οι παίκτες και οι μέτοχοι είναι αντίθετοι με αυτή την απόφαση»

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024