Ο κορωναϊός έχει επηρεάσει πάρα πολύ το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.
Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λογω του ιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί και κάτι άλλο.
Η γυναίκα του Φακούντο Καμπάτσο είναι αντίθετη από το να κάνει ο άντρας της το ταξίδι στο Μιλάνο, λόγω του κορωνοϊού. Για το ίδιο θέμα μίλησαν οι Τρέι Τόμπκινς και Ρούντι Φερνάντεθ.
Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Καμπάτσο:
«Η γυναίκα μου δεν θέλει να κάνω το ταξίδι, όμως η EuroLeague έχει βάλει κάποιους κανονισμούς και πρέπει να τους ακολουθήσουμε».
Ο Τόμπκινς είπε: «Γιατί δεν δίνουμε αυτόν τον αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο; Αυτός ο ιός είναι επικίνδυνος, ας τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα».
Ενώ ο Ρούντι τόνισε πως: «Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών και των οικογενειών τους».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.