Τραγωδία στο Βόλο : Πέθανε 11χρονος που νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 11χρονου στο Βόλο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 11χρονου στο Βόλο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό.
Το αγοράκι είχαν μεταφέρει στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο οι γονείς του, όταν παρουσίασε υψηλό πυρετό και νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική τις τελευταίες ημέρες.
Όμως, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με σοβαρές επιπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.
Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα δώσει απαντήσεις για τους λόγους που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος.
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)


































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442