Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα : Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 25χρονο

Γλυφάδα : Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 25χρονο

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Γλυφάδα - Οδηγός πολυτελούς οχήματος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 25χρονους μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τον οποίο παρέσυρε ένας ασυνείδητος οδηγός και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στο σημείο του δυστυχήματος.

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα.

Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα, όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Διακρίνεται επίσης και το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

Άφαντος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Άφαντος παραμένει ακόμα ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκίνητου που παρέσυρε και σκότωσε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Οι έρευνες της αστυνομίας και μετά από εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας από το σημείο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, έχει προκαλέσει μια μαύρη Corvette.

Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν το άτομο στο όνομα του οποίου βρίσκεται το πολυτελές όχημα ήταν και ο οδηγός την ώρα του δυστυχήματος.

Δραματική έκκληση του πατέρα

Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο κάνει δραματική έκκληση για μάρτυρες.

«Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν ένα πολυτελές όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου, αντί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024