Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σέρτζι Ρομπέρτο
Δυσάρεστα τα νέα για τον Κίκε Σετιέν καθώς είδε άλλο έναν βασικό του παίκτη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Δυσάρεστα τα νέα για τον Κίκε Σετιέν καθώς είδε άλλο έναν βασικό του παίκτη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Μετά τους Λουίς Σουάρες, Ουσμάν Ντεμπελέ και Τζόρντι Άλμπα και ο Σέρζι Ρομπέρτο μπήκε στο απουσιολόγιο του Σετιέν ενόψει της συνέχειας .
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα λείψει από την αναμέτρηση με την Νάπολι (25/2, 22:00) για τους «16» του Champions League αλλά και από το classico κόντρα στην Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (1/3, 22:00).
- Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τους Γουόριορς: «Να πιστεύουμε ότι θα είναι μία σπουδαία ιστορία επιστροφής»
- Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τη Euroleague: «Ομάδες σχηματίζουν νέα συμμαχία»
- Τι είπε ο Μόντε Μόρις για τις πρώτες του εντυπώσεις από Ολυμπιακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ
- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442