Σπύρος Μισθός: «Με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μισθός ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτική απουσίας
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μισθός ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτική απουσίας.

«Με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου»
«Χώρισα το 2014, με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου και ζω πέντε χρόνια μόνος μου μαζί τους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και πέρασα δύσκολα ειδικά τα τελευταία δυο, τρία χρόνια που οικονομικά είχα στριμωχτεί πάρα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Κυνήγησα όμως κάτι που θεωρούσα τεράστια αδικία που έγινε. Κυνηγούσα να βγω στη σύνταξη με τα ανήλικα παιδιά μου. Στο ΙΚΑ, που ανήκουμε εμείς οι ηθοποιοί βγάζουν τη μάνα με ανήλικο στα 55 έτη στη σύνταξη και με τις προϋποθέσεις της μάνας και τον χήρο πατέρα. Ποτέ δεν έβγαζαν τον πατέρα που δικαστικά κέρδισε τα παιδιά του», εξήγησε ο Σπύρος Μισθός.

«Με την πρώην σύζυγο μου δεν μπορώ να πω πως οι σχέσεις μας είναι καλές»
«Το κυνήγησα λοιπόν αυτό και πρόσφατα βγήκε μια απόφαση που με δικαίωσε. Με την πρώην σύζυγο μου δεν μπορώ να πω πως οι σχέσεις μας είναι καλές αλλά μέτριες. Της πηγαίνω που και που τα παιδιά αν και η δικαστική απόφαση δεν της προσφέρει επικοινωνία μαζί τους. Δεν θέλω τα παιδιά να ξεκόψουν εντελώς» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός.
- Εγκαίνια για το νέο γήπεδο στο Δήμο Πολυγύρου
- «Φως στο Τούνελ» στο MEGA: Κυρίαρχο στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 20 Μαρτίου
- Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς θέλει να γιατρέψει την πληγωμένη σας καρδιά με έμπνευση από τη Μαρία Κάλλας
- Ο Μάνταλος και το μήνυμα στον γιο του για την ΑΕΚ
- Σε εξέλιξη η εξειδίκευση των μέτρων για fuel pass και παρεμβάσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Βιοτέχνης ή πυροσβέστης; Η ΑΙ αναγκάζει του νέους να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό
- Προς ολοκλήρωση το νέο γυμνάσιο-λύκειο Δήμου Δοξάτου
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τρίτη και Τετάρτη στην Αθήνα λόγω των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442