Χάβος: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών»
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.
Ο Παναιτωλικός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντάουντα και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Ενωση και τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Στο ξεκίνημα κάναμε πολλά λάθη και χάναμε μονομαχίες στο κέντρο, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με μια στημένη φάση, αλλά στη συνέχεια, βάζοντας σαν δεύτερο φορ τον Μουνιέ δίπλα στον Ντάουντα, η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα στις μονομαχίες, κλείσαμε καλύτερα τους χώρους και με τις αλλαγές που κάναμε βγήκαμε στην κόντρα επίθεση. Βρήκαμε ένα υπέροχο γκολ με τον Ντάουντα, φτάσαμε κι άλλες φορές κοντά αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Βλέπουμε τον αγώνα της Δευτέρας και μετά τον επαναληπτικό», ανέφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.