Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Χωρίς Ρισβάνη και Μανούσο στη Θεσσαλονίκη

Ατρόμητος: Χωρίς Ρισβάνη και Μανούσο στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν βρίσκονται στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με τον Αρη.

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπύρο Ρισβάνη και Γιώργο Μανούσο.

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν βρίσκονται στην αποστολή για το ματς στη Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και ο νεοαποκτηθέντας, Μπράιαν Ραμπέγιο.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ντε Πο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

Το παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα είναι το πρώτο από τα δύο που θα δώσουν οι δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024