Με ανάρτησή του στα social media ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Κόμπι Μπράιαντ.
«Η ζωή μερικές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Αναπαύσου εν ειρήνη, βασιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος πορτιέρε.
Ο διεθνής γκολκίπερ μάλιστα συνόδευσε το μήνυμά του με μια φωτογραφία του σπουδαίου Κόμπι με την κόρη του, Τζιάνα, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής.
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής