Είναι η αίσθηση της αδικίας που βιώνει ορισμένες φορές. Αδικία από τους διαιτητές αλλά και από μια μεγάλη μερίδα οπαδών που τον βάζει στο στόχαστρο σε κάθε αποτυχία πραγματική η διαφαινόμενη
Το γκολ ο Παντελάκης. Ένας παίκτης που έμαθε τα βασικά του αθλήματος φορώντας την πράσινη φανέλα.
Γκολ αναπάντεχο, που εξαγριώνει τους οπαδούς, οι οποίοι ξεσπούν σε αποδοκιμασίες διαισθανόμενοι ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με έναν ακόμα οδυνηρό αποκλεισμό στο θεσμό του Κυπέλλου.
Ζωντανεύει το φάντασμα της Λαμίας. Το πιο πρόσφατο.
Κι ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.