Ολυμπιακός: Σε γιορτινό κλίμα το ματς με την Φενέρ
Μία σειρά από εορταστικά happenings έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague, την ερχόμενη Πέμπτη (2/1, 21:00).
Μία σειρά από εορταστικά happenings έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague, την ερχόμενη Πέμπτη (2/1, 21:00).
Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ:
«Ο νέος χρόνος έρχεται «φορτωμένος» με δώρα! Σας περιμένουμε στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας για το 2020 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (02/01, 21.00) για να κάνουμε… ποδαρικό με το δεξί και παράλληλα να γιορτάσουμε μέσα από μια σειρά χάπενινγκ που ετοίμασε για εσάς η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον ερχομό του νέου έτους!
Μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα «τρέχουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις κεντρικές Θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3 πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά! Face-painting, μπαλονοκατασκευες, Stand παικτών για… άπειρα φωτογραφικά κλικ και πολλές ακόμη εκπλήξεις !
Επίσης, όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν με την Φενέρμπαχτσε οι χορηγοί μας θα μοιράσουν δώρα από το παρκέ με τo GUNNER της Bwin και τον διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις κινητικές σας δεξιότητες και τα αντανακλαστικά σας στο παιχνίδι «Batak Challenge by Bwin» που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της Θύρας 3.
Τέλος, το OFFICIAL BC STORE σας έχει μια προσφορά – έκπληξη: Έκπτωση 20% στα νέα λούτρινα κουκλάκια του Θρυλέωντα!»
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.