Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις δημοσιεύσεις τους έχουμε καταλάβει ότι είναι ξετρελαμένοι με τη μικρή τους.
Το 2019 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το ερωτευμένο ζευγάρι, γεμάτη συγκινήσεις και επιτυχίες, ενώ ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.
Έτσι, οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές για αυτούς, αφού ο νέος χρόνος θα τους βρει… τρεις.
Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.
«Τα φετινά Χριστούγεννα για μένα δεν θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω λάμψη,αγάπη,τρυφερότητα☆☆ Χρόνια πολλά σε όλους με υγέια και μοναδικές στιγμές,γιατι οι στιγμές είναι αυτές μένουν στο χρόνο❤», έγραψε και τα likes έπεσαν «βροχή».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας