Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ στην Θεσσαλία (15:00), για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Κυανέρυθροι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Νίκι Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βυσσινί.
Συγκεκριμένα, ο Κύπριος τεχνικός παίρνει μαζί του στην Θεσσαλία 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι και Δούμτσιος.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.
Το σημερινό (7/12) πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το μπάσκετ, όπως και το ΠΑΟΚ - Άρης από τη Super League