Οι Μπακς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Μάβερικς και να μεγαλώσουν το σερί τους, με την ομάδα του Ντάλας να επικρατεί στο Μιλγουόκι με 120-116 και χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί ο Λούκα Ντόντσιτς.
Οι Μπακς δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο σούπερ σταρ των Μπακς ήταν απλά μυθικός αγγίζοντας τους 50 πόντους και παραλίγο να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι με τους Μαβς.
Συγκεκριμένα ο Greek Freak ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 48 πόντους με 18/31 σουτ (1/6 τρίποντα), 11/16 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 34 λεπτά συμμετοχής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.