«Την ώρα που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη και μάλιστα η μαμά μου τότε φοβήθηκε όταν με είδε, επειδή ήμουν πολύ άγρια, δεν με είχε δει ποτέ στο σπίτι έτσι. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ χαρούμενη και μου είπε ότι “ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα με σατίριζαν τόσο καλά”, το αγάπησε πολύ και μου έδωσε συγχαρητήρια», αποκάλυψε η Σοφία Φιλιππίδου.
«Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου»
«Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω θα τρομάξω», είπε η Σοφία Φιλιππίδου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας