Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον Τοξότη, μας φτιάχνει το κέφι, ανεβαίνει η διάθεσή μας και ανακτούμε την αισιοδοξία μας. Τύχη, ευκαιρίες, απολαύσεις θα μας απογειώσουν, ενώ νέες γνώριμες θα αναστατώσουν τη ζωή κάποιων.
Όπως και να έχει, φροντίστε να απολαύσετε την ημέρα, συντροφιά με όποιον θέλετε, αφού η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύουμε με κακίες και μιζέριες.
Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο;
Περισσότερο επηρεάζονται οι Τοξότες που πρωτοστατούν στη διασκέδαση και όλα τα χατίρια τους γίνονται. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύς η ανωριμότητα και η επιπολαιότητα ορισμένων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας ξεπερνά. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην σκάτε με ότι δεν είναι σημαντικό. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται σε οικονομικά και ερωτικά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας