Και πάλι αντιμέτωποι στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ
Περιπλέκονται ακόμη περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Βραζιλιάνο να... τρέχει και πάλι την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια για οφειλόμενο ποσό
Τέλος δεν έχει η άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Νεϊμάρ.
Παρά το έντονο… φλερτ που υπήρξε το προηγούμενο καλοκαίρι ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι σχέσεις τους φαίνεται πως παραμένουν σε κάκιστο επίπεδο.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά την τελευταία απόφαση του αστέρα της Παρί να τεθεί ξανά αντιμέτωπος στα δικαστήρια με το σύλλογο, λόγω οφειλόμενου ποσού.
Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, ο Νεϊμάρ κατέθεσε μήνυση κατά των «μπλαουγκράνα», με τον ισχυρισμό πως στη Βαρκελώνη του χρωστούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μέρος του μισθού του από την τελευταία του σεζόν στην ισπανική ομάδα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».