Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οκτώ αντίπαλοι που… μακριά και αγαπημένοι. Και άλλοι τόσοι «βατοί» για το δικαίωμα στο όνειρο. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στην κλήρωση της Δευτέρας

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν πλέον γνωρίζει τις 16 ομάδες που σχηματίζουν το παζλ με την κωδική ονομασία «επόμενος αντίπαλος».

Και ενώ υπενθυμίσουμε πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας; Μια πρώτη διαπίστωση. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τους Πειραιώτες. Θέλει μπόλικη τύχη για να προκύψει ένας αντίπαλος από εκείνους που θα δώσουν την αίσθηση μιας 50%-50% μάχης με θέα στους «16» της διοργάνωσης.

Τύχη για να μην προκύψει στο διάβα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ο Άγιαξ, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Σεβίλλη, η Πόρτο, η Μπενφίκα, η καταπληκτική Σάλτσμπουργκ. Ναι το 50% (8 στις 16) των πιθανών αντιπάλων μοιάζουν προκαταβολικά με… μπελά πολλών κυβικών.

Αντίθετα θα είναι σχετικά καλά τα νέα –τηρουμένων των αναλογιών- αν ο Ολυμπιακός βρεθεί απέναντι σε μια από τις άλλες οκτώ ομάδες. Την Σέλτικ. Τη Βασιλεία και τη Μάλμε. Τη ΛΑΣΚ και τη Γκεντ. Τη Μπράγκα.

Υπό προϋποθέσεις ακόμη και η Εσπανιόλ που φέτος είναι η ουραγός της La Liga και ήδη πιέζεται αρκετά από τον φόβο να εκτροχιαστεί εντός των συνόρων. Η τελευταία ομάδα που βρέθηκε στο γκρουπ των ισχυρών ήταν η Μπασακσεχίρ που ο Ολυμπιακός την απέκλεισε ήδη μια φορά το καλοκαίρι στο μονοπάτι μη πρωταθλητών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Τούρκοι απόψε έκαναν μυθικό «διπλό» μέσα στο σπίτι της Γκλάντμπαχ και την πέταξαν έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Της Γκλάντμπαχ που είναι η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα και που το Σάββατο επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά οι «16» πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Άγιαξ, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σεβίλλη, Πόρτο, Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ, Σέλτικ, Βασιλεία, Μάλμε, ΛΑΣΚ, Γκεντ, Μπράγκα, Εσπανιόλ, Μπασακσεχίρ

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14.00, ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 20 και 27 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά και οι «32» ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024