Η Αταλάντα παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την «ψυχωμένη» Ελλάς Βερόνα, αλλά με γκολ του Τζιμσίτι στο 93' νίκησε 3-2 και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα.
Η Αταλάντα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αλλά όταν κατορθώνει να παίρνει και το αποτέλεσμα, γίνεται ακόμα πιο γοητευτική.
Οι παίκτες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 93ο λεπτό και επικράτησαν 3-2 της Ελλάς Βερόνα, που στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος στο «Μπέργκαμο».
Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο -1 από την τέταρτη Ρόμα και στρέφουν την προσοχή τους στο καθοριστικό ματς με την Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Βερόνα πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Ντι Καρμίνε στο 23ο λεπτό. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44′, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μαλινόφσκι μετά από ασίστ του Χάτεμπουρ.
Ο Ντι Καρμίνε χτύπησε ξανά στο δεύτερο μέρος (57’), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Βερόνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά ο Μουριέλ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 στο 64′.
Ο Νταβίντοβιτς άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες στο 85′ και το πλήρωσαν στο φινάλε, με τον Τζιμσίτι να σκοράρει το τέρμα της σπουδαίας ανατροπής για τους «μπεργκαμάνσκι».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
LIVE: Παναθηναϊκός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μονακό για την 34η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.