Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ 0-3

Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ 0-3

H Λίβερπουλ δεν συνάντησε καμία αντίσταση ούτε από την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, επικράτησε 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και εκτόξευσε τη διαφορά στο +11 από τη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

H Λίβερπουλ δεν συνάντησε καμία αντίσταση ούτε απέναντι στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας, επικράτησε 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και εκτόξευσε τη διαφορά στο +11 από τη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Πεντάρα της Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μπέρνλι.

Οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ, ακούγεται «κλισέ» πλέον, αλλά αγωνιστική με την αγωνιστική, φαίνονται ολοένα και πιο έτοιμοι να φτάσουν στον τίτλο.

Η Λίβερπουλ έφτασε τις 15 νίκες σε 16 παιχνίδια, κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά τις 28 Σεπτεμβρίου και το διπλό στην έδρα της Σέφιλντ, περιμένοντας το ντέρμπι του Μάντσεστερ, για να δει αν θα αυξήσει την απόσταση από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσάμπερλεϊν στο 35ο λεπτό. Ο Άγγλος τσίμπησε τη μπάλα από την εκπληκτική 40άρα του Χέντερσον και άνοιξε το σκορ, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σαλάχ με απίστευτο τακουνάκι βρήκε τον Κεϊτά για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμά της και κατάφερε να το αυξήσει στο 54′ με τον Μο Σαλάχ. Πλέον οι «κόκκινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο κρίσιμο ματς της έκτης αγωνιστικής με την Ζάλτσμπουργκ.

Μπόρνμουθ: Ράμσεντεϊλ, Φράνσις, Ακε (35′ Σίμπσον), Ρίκο, Μέφαμ, Φρέιζερ, Λέρμα, Μπίλινγκ (58′ Κουκ), Γουίλσον (64′ Γκόσλινγκ), Σολάνκε, Γκρόνεβελντ

Λίβερπουλ: Αλισον, Λόβρεν, (40′ Αρνολντ) Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ, Μίλνερ, Χέντερσον (76′ Τζόουνς), Τσάμπερλεϊν (87′ Σακίρι), Κεϊτάν, Φιρμίνο, Σαλάχ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024