Ο άσος του Ολυμπιακού, με ψηφοφορία που έγινε, ανακηρύχθηκε ως MVP της Super League για τον μήνα Σεπτέμβριο, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό δικαίως να ανακυρήσσεται κορυφαίος παίκτης, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις εκείνο το διάστημα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Πιο συγκεκριμένα, σε τέσσερις αγώνες μέτρησε δύο γκολ και τρεις ασίστ, κόντρα σε ΑΕΛ, Βόλο, Παναθηναϊκό και Λαμία.
Ο κόσμος ψήφισε με ποσοστό 33,84% τον Βαλμπουενά ως MVP.
Δείτε την ανάρτηση της Super League στα social media:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.