Χωρίς τον Κώστα Γαλανόπουλο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.
Ο χαφ της Ένωσης δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Από εκεί και πέρα ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Η κατάσταση του Γαλανόπουλου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και εκεί θα ξεκαθαριστεί αν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους Μπακάκη, Μπάρκα, οι δύο παίκτες ανέβασαν κι άλλο στροφές και υπολογίζονται κανονικά από τον Νίκο Κωστένογλου.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.