Στην Κύπρο έχει ρίξει τα δίχτυα του ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει το πρώτο όνομα που θέλει να φέρει το συντομότερο δυνατόν στην ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «24sports.com» ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αριστερού μπακ του ΑΠΟΕΛ Νίκου Ιωάννου, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 23χρονος έχει καταγράψει συνολικά 84 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Κύπρου, ενώ το αγωνιστικό του προφίλ περιγράφει έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο, ενώ συγχρόνως μπορεί να αναλάβει και το ρόλο του στόπερ.
Τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πως αρέσουν στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ταλέντου που θα μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα στο μέλλον στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
Πάντως, η περίπτωσή του δυσκολεύει από τη στιγμή που μόλις πριν ένα μήνα ο Κύπριος υπέγραψε επέκταση συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ, η οποία θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το 2023.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.