Στρέλνιεκς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναφέρθηκε στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας τις δυσκολίες που περιμένει να αντιμετωπίσει η ρωσική ομάδα από τους ερυθρόλευκους.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (30/10, 19:00) την ΤΣΣΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Ο πρώην ερυθρόλευκος, Γιάνις Στρέλνιεκς έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκα τονίζοντας πως σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται ο Ολυμπιακός είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος.
Όσα ανέφερε ο Στρέλνιεκς στο σάιτ της Ευρωλίγκα:
«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος. Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, οφείλεις να είσαι έτοιμος γιατί θα αντιδράσουν.
Το έχουν κάνει πολλές φορές, διαθέτουν παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....