Φεράντο: «Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί, ήταν πρόβλημα για μένα»
Ο Χουάν Φεράντο μετά την ήττα του Βόλου από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ενημερώθηκε αργά για τις απουσίες των 6 παικτών που συνδέονται με τον «δικέφαλο», αλλά μέσα από αυτό πήραν ευκαιρίες κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές.
Ο Ισπανός προπονητής του Βόλου Χουάν Φεράντο παρά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ (0-2), παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη τύπου από την προσπάθεια των παικτών του, αναγνωρίζοντας πως ήταν μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν έπαιξαν οι δανεικοί του «δικεφάλου».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα.
Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.
Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε».
Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει.
Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2 HD.
Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο (58-34 το σκορ) και με τον Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει 28 πόντους, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 100-93.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.